• De Hofdames

Gezond en heerlijk eten tijdens Hofdames weekend

Als er íets is wat we zelf super belangrijk vinden, dan is het wel gezond en lekker eten. Tijdens het Hofdames weekend zal het jullie dan ook aan niets ontbreken. Simone tovert elk bord om tot een schilderijtje. Het à la carte ontbijt van Hotel Lytel Blue is ook tot in de puntjes verzorgd. We leggen jullie graag in de watten, ook op culinair gebied.


Heb je zin om je samen met je moeder, dochter, zus of beste vriendin een heel weekend in de watten te laten leggen? Wij zorgen graag voor jullie en zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Precies zoals je van echte Hofdames mag verwachten. Dit weekend zijn jullie onze prinsesjes, en dat zullen jullie voelen tot in elk detail.

DE KEUKEN IS VERBODEN TERREIN DIT WEEKEND

Liefde gaat door de maag.

Normaal moeten jullie voor iedereen zorgen. Dit weekend draaien we de rollen om en wordt er voor júllie gezorgd. De keuken is verboden terrein. Je hoeft niet te koken, geen ontbijtje te maken voor het hele gezin of voor de hele bubs overblijftassen te vullen. Je hoeft niet af te wassen, glazen om te spoelen of naar de keuken te brengen. Je mag gewoon heerlijk blijven zitten of liggen, net waar je zin in hebt. Dit weekend wordt er voor jullie gezorgd. Dat liefde door de maag gaat, zul je dit weekend hoogstpersoonlijk ervaren.


BIOLOGISCH

We proberen dit weekend zo gezond en biologisch mogelijk voor jullie te koken. Mocht je speciale dieetwensen hebben, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. We houden er graag rekening mee. Geef het bij je boeking even door en wij zorgen dat het in orde komt. Heb je een voorkeur voor bepaalde gerechten, of juist een hekel aan een specifieke groente: geef het door en we passen ons aan.


WAT ZULLEN WE NU WEER EENS ETEN?

Relaxed genieten van een heerlijke lunch, met de zon op je gezicht en je moeder of dochter naast je: het zijn de kleine dingen die het doen...

Geen probleem, geen stress, geen zware boodschappentassen: wij regelen het allemaal voor jullie. Wat overblijft is gewoon een kwestie van aanschuiven en lekker smullen.

GENIETEN MAAR!

Al zin gekregen om te boeken? Gewoon doen dan! Alle informatie vind je hier.


#moeder #dochter #mama #vriendin #zus #uitje #weekend #yoga #ontspanning #weekendjeweg #wellness #schoonheidsbehandeling #fotoshoot #fotosessie #mooiemomenten #moederdochter #zussenweekend #zussendag #vriendinnenweekend #vriendinnendag #retreat #retraite #nietszweverigs #beidevoetenopdevloer #vrouwen #moeders #dochters #hofdames #Riethoven #genieten #verbinden #verbinding #relaxen #rolmodel #coaching #coach #prinsesje #prinses #koningin #koninginvooreenweekend

eindlogokim.png