Hofdames Simone en Kim lachend.JPG

OVER ONS

Wie zijn nou die Hofdames?

Dat zijn Kim Tops en Simone van Gerwen. 
Twee vrouwen die, naast hun carrières, toe waren aan een volgende stap met meer verdieping. Allebei vrouwen die qua werk vooral voor anderen rennen. Graag en met plezier. Levensgenieters die daardoor vooral ook zichzelf soms voorbij liepen.

 

Vrouwen die ook thuis veel ballen hoog moeten houden in een druk gezin met jonge kinderen. Vrouwen dus, die weten hoe kostbaar tijd is. En die als geen ander weten dat je mooie momenten soms zelf bewust moet creëren...

Tijdens het Hofdames weekend leggen wij jullie in de watten als echte prinsessen. We zullen er alles aan doen om jullie verwachtingen te overtreffen. De Hofdames: hofleverancier van verbinding, mooie momenten en onvergetelijke herinneringen!

Kim is ondernemer en een echte organisator, moeder van een dochter en zoon en een sterrenkindje. Simone is opgeleid in hotel management, is senior directiesecretaresse en moeder van twee dochters. Bovendien weet ze veel van een gezonde lifestyle en kookt ze de sterren van de hemel, al zal ze dat zelf nooit toegeven. Perfectionistische, gedreven vrouwen met veel oog voor detail. Twee vrouwen die elkaar perfect aanvullen.

 

Naast hun drukke werkleven waren zij al even op zoek naar “iets anders”. Tijdens een buitenlandse retreat van Kim viel alles op zijn plek. Vele brainstormsessies en plannen verder staat het programma van De Hofdames als een huis. Er is ruimte voor verbinding en verdieping. Mindfulness met beide benen op de grond. Geen wierooksessies, maar wel bewust even samen stil staan. We wensen jullie veel plezier!

 

RELAX. GENIET. VERBIND.

Over ons, De Hofdames van het Hofdames weekend. Relax. Geniet. Verbind. Me je moeder, zus, dochter of vriendin.
Over ons, De Hofdames van het Hofdames weekend. Relax. Geniet. Verbind. Me je moeder, zus, dochter of vriendin.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Aanmelden kan via het formulier op de pagina Informatie.

Thanks! Message sent.

Hofdame Simone van Gerwen

Simone van Gerwen

  • Grey LinkedIn Icon

Blondie. Verse gemberthee. Geen rokjes. Wel hakken. Rode nagels. Maar ook cementvingers en zandnagels als dat nodig is: een echte kameleon. Puur. Oprecht. Gastvrij. Gedreven.

Hofdame Kim Oomen-Tops

Kim Tops

  • Grey LinkedIn Icon

Brownie. Cappuccino met suiker. Wel rokjes. Soms hakken. Dezelfde cementvingers en zandnagels. Nuchter. Muzikant. Recht door zee. Gedreven. Gestructureerd.   

Hof.da.me (de; v; meervoud: hofdames)

Vrouw die tot de hofhouding van een vorstin behoort; betrokken bij de voorbereiding en begeleiding van de evenementen waar de Koning en Koningin aanwezig zijn. Daarnaast hebben zij een organisatorische rol bij evenementen van de Koningin en Prinsessen. Zij adviseren en begeleiden hen bij deze evenementen en dragen bij aan het soepel verlopen van de evenementen. Hofdames zijn vrouwen met een zelfstandige maatschappelijke positie en een sterk netwerk.

En jij bent onze Koningin of Prinses!

eindlogokim.png