Het concept van De Hofdames: Relax. Geniet. Verbind.

HET CONCEPT

Stel je eens voor:
Een inspirerend weekend onder professionele begeleiding heerlijk genieten en verbinden, samen met je moeder, dochter, zus of beste vriendin. Even voor niemand zorgen, want er wordt nu voor júllie gezorgd.

 

Niet zomaar een weekendje weg: onder vakkundige begeleiding van diverse professionals ga je samen stilstaan bij de speciale band die jullie hebben. Tijd máken. Onthaasten, je verbonden voelen en samen mooie herinneringen maken. Samen deelnemen aan het leuke, leerzame en ontspannen programma dat De Hofdames hebben opgezet. Want ontspanning en verdieping gaan bij ons hand in hand.

 

Je kunt deelnemen aan een professionele coachingsessie voor verdieping en bezinning. De ervaring heeft ons geleerd dat het groepsgevoel van zo'n groep vrouwen heel krachtig is. Samen kunnen we, onder begeleiding van een coach, in gesprek over onderwerpen waar je als individu of koppel tegenaan loopt. 

 

Mindfulness. Genieten van heerlijk biologisch eten, ontbijt à la carte, een uitgebreide lunch en een lunch 'speciaal'. Twee keer een heerlijk 3-gangendiner. Ontspannen wandelingen. Yoga en beautymomentjes in de vorm van schoonheidsbehandelingen.

 

De shampootjes en het vers gewassen linnen liggen klaar op jullie kamer. Zet je kroontje maar op en laat de Hofdames voor je zorgen.

Bijkletsen en lol hebben maar ook even samen stil zijn. En letterlijk even stil staan. Opladen in luxe. Op een prachtige locatie in Riethoven, in het Zuiden van Nederland in de Brabantse Kempen.

 

Met een uitgebreide professionele fotoshoot om dit intens mooie moment van jullie samen vast te leggen. Zodat je er ook later nog van kunt nagenieten.

 

Want vraag je maar eens af: die band die jullie hebben, is die ooit vastgelegd in een mooie serie foto's? Dit is jullie moment! En nog veel meer, zoals een verrassingsworkshop: we willen jullie ook graag nog een beetje verrassen. Kortom: alles waar je als vrouw blij en relaxed van wordt en waardoor je opgeladen weer huiswaarts keert.

Tijdens het Hofdames weekend kan het!

Wij streven er naar om jullie bijzondere ervaringen mee te geven tijdens dit weekend. Daarvoor hebben we een mooi programma ontwikkeld. Dit programma biedt tijd voor elkaar, maar ook tijd voor jezelf. Met een vleugje wellness en een portie verdieping: juist die combinatie maakt dit een krachtig programma. Alles geheel binnen je eigen comfortzone.

 

Tijdens het weekend kun je van de coach maar zeker ook van elkaar als groep op veel vlakken iets leren, als je dat wilt. Loslaten, vasthouden, nieuwe levensfase, emotie, rouw, verlies, ziekte, geluk, twijfels, werk, partner. Alles mag aan bod komen. Alles mag, niks moet.

 

Noem het een retreat, een mindfulness weekend, noem het wat je wilt: wij noemen het genieten! Niet voor niets zeggen wij:RELAX. GENIET. VERBIND.

plate-with-food-1927314_edited.jpg

Meer informatie? Neem contact met ons op.
Aanmelden kan via het formulier op de pagina Informatie.

Thanks! Message sent.

DATA 2020-2021

Op aanvraag

Op aanvraag

eindlogokim.png